M

At sit eleifend efficiendi, utroque forensibus vel eu. Eros mandamus ad nam. Ad natum virtute pro, dicit scripserit nec cu et qui dicat.

Follow me:
Tw        Be        Fb        Pin

Tw        Fb        Pin

Tai Kwun

Tai Kwun is situated in the restored Central Police Station compound, one of the most significant revitalisation projects in Hong Kong. It aspires to offer heritage and arts experiences, and to cultivate knowledge and appreciation of contemporary art, performing arts and history in the community.


This project is designed to deliver the story behind Tai Kwun that broaden the horizons of visitors. At the same time, it encourages visitors to involve diverse activities which inspire them and finding their own personal relevance. 

Client Tai Kwun
Year 2018
Type Website, Mobile App
Role UI & UX design
Features Ticketing for entry and other programmes
Different programmes/shops informations
Self-guided tour
Way finding system